Beste deurbel met camera: Google Nest, Ring vs Eufy?

De gewone deurbel waarbij je buiten op een knop duwt en binnen een geluid hoort afgaan is niet meer van deze tijd. Vandaag moet je deurbel over meer toeters & bellen beschikken. Meer en meer mensen kiezen voor een deurbel met camera.

Ook wij wilden een kleine investering doen in een slimme deurbel. Even Googlen bracht ons al snel enkele merken:

 • Google Nest Hello
 • Ring
 • Eufy by Anker
 • Niko
 • Bticino

Betaalbare deurbel met camera

Wij waren op zoek naar een betaalbare deurbel met camera waarbij je een notificatie krijgt op je smartphone wanneer er iemand aanbelt. Maar ook wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Als het ware een soort beveiligingscamera.

De deurbellen van Niko (in combinatie met Niko homecontrol) en Bticino vielen direct van ons lijstje. Dit zijn niet direct betaalbare deurbellen met prijzen vanaf 700 euro.

De interessantste toestellen leken de Google Nest Hello, Ring & Eufy by Anker. Dan maar beginnen vergelijken.

Google Nest Hello vs Ring vs Eufy

Hieronder kan je de belangrijkste kenmerken van de deurbellen met videofunctie van Google Nest, Ring Pro & Eufy vergelijken:

Belangrijkste kenmerken:Google Nest HelloRing ProEufy Deurbell
Prijs€ 249€ 229€ 199
InbegrepenEnkel de Google NestDeurbel met deurbelgongdeurbel met Eufy Homebase 2
BewegingsdetectieJaJaJa
VideofunctieJaJaJa
TerugspreekfunctieJaJaJa
Kijkhoek (horizontaal)160°160°120°
Kijkhoek (verticaal)160°100°90°
OpnamefunctieJa (betalend)Ja (betalend)Ja (gratis)
Opnamefunctie: waarIn de cloudIn de cloudLokaal
Kosten op maandbasis€ 5€ 3€0

Mijn favoriet: Eufy deurbell

Deurbellen met videofunctie vergelijking

Laat ons beginnen met te zeggen dat je eigenlijk geen miskoop kunt doen met één van bovenstaande deurbellen. De prijzen liggen allemaal in dezelfde lijn, qua functies ook. Elk van deze toestellen heeft zijn voor- en nadelen. Hieronder een verdere vergelijking.

Waarom kiezen voor de Google Nest?

 • Google product
 • Integratie met Google Home
 • De prijs
 • Het design
 • Beste kijkhoek

Waarom niet?

 • Maandelijks abonnement

Waarom kiezen voor Ring Pro?

 • Prijs
 • Uitbreidbaar met meerdere binnen deurgongen

Waarom niet?

 • Maandelijks abonnement

Waarom kiezen voor Eufy deurbel?

 • Geen maandelijkse kost

Onze voorkeur ging uit naar de Eufy

Beste deurbel met video

Onze persoonlijke winnaar is de Eufy by Anker deurbel.

Hoewel de kijkhoek minder is dan die van de Google Nest & Ring Pro, is het nog steeds meer dan genoeg voor een deurbel. Het mindere kijkhoek gaan we later oplossen door onze installatie uit te breiden met de Eufycam.

Dat je voor de Eufy geen maandelijkse kosten moet betalen om terug te kunnen kijken & dat de beelden lokaal staan gaf voor ons de doorslag.

Omdat de mogelijkheid ook aanwezig is om extra toestellen van Eufy aan het netwerk te koppelen is een meerwaarde (maar dit had de Google Nest ook)

Deurbel met video – waar moet je op letten?

Een deurbel met videofunctie is heel erg leuk & handig. Maar er zijn ook enkele zaken waar je rekening mee moet houden bij de aankoop & gebruik van zo’n toestel:

 • Privacy
 • Installatie
 • Maandelijkse kostprijs

Andere berichten

iPhone (iOS) of Android kiezen?

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone? Dan is het soms moeilijk om het bos door de bomen te zien. Verschillende merken, verschillende kenmerken & verschillende besturingssystemen zoals iOS (iPhone) of Android. We zetten even de verschillen op een rijtje zodat jij eenvoudig kunt vergelijken & beslissen. iPhone (iOS) of Android Waarom iPhone kiezen? iPhone is een product van Apple en bouwt al jaar & dag degelijke producten zoals de Macbook, iPhone, iPad, … Ze zetten zeer sterk in

Beste Wifi speakers – Sonos One vs Harman Kardon Citation 100 MKII

Onze radio is aan vervanging toe. En anno 2021 is een normale FM radio niet meer modern. Een draadloze WiFi speaker zoals de Sonos One of Harmon Kardon Citation 100 MKII zijn zeer goeie speakers. Maar welke is nu de beste? Wat zijn WiFi Speakers? WiFi Speakers zijn speakers die je verbind met je WiFi netwerk. Via je smartphone bepaal je welke muziekdienst wordt gebruikt. Denk maar aan Spotify, Google Music, Youtube Music, … Maar ook normale radiostations zoals MNM,

Goedkoopste producten van Bol.com – gratis verzending

Wil je genieten van gratis verzending bij Bol.com maar heb je enkele centen te kort op je aankoopbedrag? We hebben hieronder de goedkoopste producten op Bol.com voor je verzameld & enkele andere manieren om te profiteren van gratis verzending. Goedkoopste producten op Bol.com De goedkoopste producten bij Bol.com starten vanaf 0,01 euro. Heb jij zelf enkele centjes te kort om te profiteren van gratis verzending? Ontdek de goedkoopste producten hieronder & betaal nooit geen verzendingskosten meer. Gratis verzending bij Bol.com