iPhone (iOS) of Android kiezen?

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone? Dan is het soms moeilijk om het bos door de bomen te zien. Verschillende merken, verschillende kenmerken & verschillende besturingssystemen zoals iOS (iPhone) of Android. We zetten even de verschillen op een rijtje zodat jij eenvoudig kunt vergelijken & beslissen.

iPhone (iOS) of Android

Waarom iPhone kiezen?

iPhone is een product van Apple en bouwt al jaar & dag degelijke producten zoals de Macbook, iPhone, iPad, … Ze zetten zeer sterk in op design & gebruiksvriendelijkheid.

  • Na aankoop krijg je nog lange tijd updates
  • Prijzig
  • Beperkt aanbod (wat een voordeel is)

Waarom Android kiezen?

Android is het besturingssysteem van Google. Ze geven bepaalde fabrikanten zoals Samsung, Motorola, … toegang tot hun besturingssyteem.

  • Groot aanbod aan smartphones
  • Verschillende type (low budget, mid range, high performance)
  • Veelal met een “schil” over Android (door de fabrikant)
  • Beperkte updates voor security

Conclusie: iPhone of Android?

Beide systemen hebben hun voor- en nadelen. Daarom is het moeilijk te zeggen dat iPhone (iOS) of Android beter is qua smartphone.

Beste Android smartphones

Verschillende bedrijven producen smartphones voor het besturingssysteem van Android (Google). We hebben hieronder de huidige beste smartphones opgesomd zodat jij eenvoudig kunt beslissen.

Smartphones met pure Android

Android is het besturingssysteem aangeboden door Google. Maar de fabrikanten leggen vaak een eigen “schil” bovenop de pure Android

Beste iPhones

Apple lanceert elk jaar meerdere nieuwe iPhones. Soms is het ook hier moeilijk om de bomen door het bos te zien. Hieronder hebben we de beste iPhones van dit moment verzameld:

  • iPhone SE (2020)
  • iPhone 12

Andere berichten

iPhone (iOS) of Android kiezen?

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone? Dan is het soms moeilijk om het bos door de bomen te zien. Verschillende merken, verschillende kenmerken & verschillende besturingssystemen zoals iOS (iPhone) of Android. We zetten even de verschillen op een rijtje zodat jij eenvoudig kunt vergelijken & beslissen. iPhone (iOS) of Android Waarom iPhone kiezen? iPhone is een product van Apple en bouwt al jaar & dag degelijke producten zoals de Macbook, iPhone, iPad, … Ze zetten zeer sterk in

Beste Wifi speakers – Sonos One vs Harman Kardon Citation 100 MKII

Onze radio is aan vervanging toe. En anno 2021 is een normale FM radio niet meer modern. Een draadloze WiFi speaker zoals de Sonos One of Harmon Kardon Citation 100 MKII zijn zeer goeie speakers. Maar welke is nu de beste? Wat zijn WiFi Speakers? WiFi Speakers zijn speakers die je verbind met je WiFi netwerk. Via je smartphone bepaal je welke muziekdienst wordt gebruikt. Denk maar aan Spotify, Google Music, Youtube Music, … Maar ook normale radiostations zoals MNM,

Goedkoopste producten van Bol.com – gratis verzending

Wil je genieten van gratis verzending bij Bol.com maar heb je enkele centen te kort op je aankoopbedrag? We hebben hieronder de goedkoopste producten op Bol.com voor je verzameld & enkele andere manieren om te profiteren van gratis verzending. Goedkoopste producten op Bol.com De goedkoopste producten bij Bol.com starten vanaf 0,01 euro. Heb jij zelf enkele centjes te kort om te profiteren van gratis verzending? Ontdek de goedkoopste producten hieronder & betaal nooit geen verzendingskosten meer. Gratis verzending bij Bol.com