Nederlandstalige podcasts die de moeite waard zijn

Podcasts zijn populairder dan ook. In elke topic en niche kan je wel een bepaalde podcast vinden. Maar Vlaamse en Nederlandstalige podcasts zijn er nog niet zo veel.

Toen ik enkele jaren geleden de podcasts ontdekte ging er wereld voor mij open. Jammer dat ik het zo laat pas ontdekt hebt. Nu raad ik iedereen aan om zelf ook naar podcasts of audioboeken te luisteren.

Interessante Nederlandstalige podcasts

Zelf ben ik, hoe kan het ook anders, geïnteresseerd in podcasts over online marketing, PR, entrepreneurship, SEO, …

Er zijn enorm veel interessante en goede podcasters te vinden, maar niet in het Nederlands of Vlaams.

Maar diegene die er zijn, zijn dan wel de moeite en verdienen zeker een vermelding. Enkele aanraders om je zeker ook op te abonneren:

  • Brand Breakfast: een podcast over branding, PR en alles wat erbij komt
  • TechMag: Magali De Reu neemt interviewt ondernemers en start-up.
  • De IMU podcast: Tonny Loorbach en Martijn van Tongelen nemen je mee met hun enthousiasme over alles wat met online marketing te maken heeft
  • Over klanten gesproken
  • Mediaweb: Eric van Hall over online marketing, websites en verkopen.

Wanneer luister ik naar deze podcasts?

Podcasts beluisteren is een halve verslaving geworden. Elk moment die ik kan grijpen, zet ik mijn podcast app aan en begin ik te luisteren.

Opweg naar mijn werk, ongeveer 30 minuten per rit, luister ik naar verschillende shows.

Maar ook tijdens het stofzuigen of sporten kan ik me verdiepen in één van de vele shows waarop ik geabonneerd ben.

Andere berichten

Beste Online marketing boeken – boekentips

Regelmatig worden er nieuwe online marketing boeken gelanceerd. Ze allemaal lezen zal niet lukken & is ook niet nodig. Je kiest dan beter de beste marketing boeken om zo je kennis over digitale marketing bij te schaven. Hieronder de lijst van must read online marketing boeken. De boeken hebben we zelf gelezen of beluisterend (lang leve audioboeken). Beste boeken over SEO SEO of Zoekmachine Optimalisatie is een continue proces om de vindbaarheid van je website bij zoekmachines te verhogen. Krachtige

Smartphone kopen? Waar je moet op letten

Soms krijg ik de vraag of die bepaalde smartphone goed is of welke smartphone moet ik nu kopen? Of uit eigen interesse: welke smartphone is nu de beste? Een smartphone kopen is allerminst eenvoudig en het wordt steeds moeilijker & moeilijker. Waar je vroeger nog een handvol mogelijkheden had, lanceert elk merk jaarlijks enkele toestellen met verschillende specificaties en verschillende prijzen. En je wilt natuurlijk het beste toestel kopen voor de prijs die je betaalt. Daarom hieronder enkele zaken waar

Waar moet je aan denken bij de voorlopige oplevering?

Bij nieuwbouw woningen of appartementen is er altijd een moment van oplevering. Dat is het moment waarbij alle werken (normaal) klaar zijn. Ook het moment waarop jij de sleutel krijgt en effectief eigenaar wordt van het pand. Dat moment is zeer belangrijk en neem je best ook serieus. Zichtbare problemen die op dat moment niet gemeld of opgeschreven worden, kunnen achteraf niet meer verhaald worden op de bouwfirma. Onzichtbare gebreken en constructie fouten wel nog. 2 soorten oplevering Er zijn